PDF Udskriv Email

- se programmet HER.

 

Indeklimaets værdikæde:

Tredje IKV-dag den 24.april – til gavn for indeklimaet

Onsdag 24. april bliver en god dag for indeklimaet – for tredje gang samles alle fire led i indeklimaets værdikæde (IKV) på Nyborg Strand for at blive inspireret af spændende indlæg til en debat, der er med til at udvikle samarbejdet om godt indeklima med lavt energiforbrug i fremtidens byggeri og i de mange renoveringsopgaver, der står i kø for at blive gennemført.

Direktør Christian Lerche, Danske Arkitektvirksomheder, udtalte i Licitationen 1.februar, at arkitekter og udførende virksomheder bør finde sammen i strategiske alliancer og partnerskaber for at tilbyde afprøvede renoveringsløsninger uden samarbejdsproblemer.

IKV-dagen er et sted, hvor bygherrer, rådgivere, entreprenører og producenter kan forberede og debattere et samarbejde, hvor en bedre, gensidig forståelse er med til at højne indeklimaet i renovering eller nybyggeri.

Der er indlæg fra alle byggeriets parter i programmet for IKV-dagen, 24.april 2013, denne gang fra Bygherreforeningen, Danske Arkitektvirksomheder (DANSKE ARK), Dansk Byggeri, Dansk Ventilation og fra Danvak, der som en væsentlig faglig forening har en mission i at fremme bygningskvalitet og indeklima.

IKV-dagen, onsdag 24.april kl.9.30 til 15.30 på Nyborg Strand – husk tilmelding

Tilmelding til IKV-dagen onsdag d.24.april kan ske pr. email: Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen. eller ved henvendelse til sekretariatet, tlf.5783 0909, eller via hjemmesiden www.danskventilation.dk - gerne inden onsdag 17.april.

Se programmet for IKV-Dagen her.

 

Godt indeklima

Frisk luft med en god luftkvalitet er godt for både helbred og produktivitet.

>> Læs mere her