PDF Udskriv Email

HVAC artikler 2013

December 2013: Dansk Ventilation: Afdæmpet vækst, men positive forventninger.

Efter en god markedsvækst i 2011 ser det ud til, at 2012 og 2013 begge har en afdæmpet vækst. Især starten af 2013 var mat, men slutningen af året har vist fremgang, så 2013- omsætningen ser ud til at blive et par procent højere end 2012.

Læs artiklen her..


December 2013: NB Ventilation A/S i Aalborg skræddersyer aggregaterne.

NB Ventilation havde som de fleste nogle hårde år under finanskrisen, men har tilpasset sig situationen og er atter i smult vande.

Firmaets styrke ligger i specielle aggregater, bygget efter kundens ønsker. Store aggregater samles ofte ude hos kunderne, da de kan være svære at få ind i færdig tilstand.

Læs artiklen her..


December 2013: Frisk luft til den positive udvikling.

I mange år har der været interesse for en øget indsigt og forståelse af det hensigtsmæssige i et sundt og godt indeklima.

Som det er bekendt, opholder vi os mere end 80% af vores tid indendørs.

Læs artiklen her..


December 2013: Ren luft er ren fornuft.

LinkNordics valgsprog: "Ren luft er ren fornuft" er grundlaget for et bredt sortiment af ventilationsaggregater til indeklimaløsninger for erhverv, institutioner og boliger.

Læs artiklen her..


November 2013: Frisk luft er en menneskeret - med ventilation i balance

Airmaster satser på udvikling af indeklimaudstyr i samarbejde med danske universiteter. Mere end 10% af medarbejderne arbejder med udvikling og dokumentation.

Resultatet er en vækstvirksomhed. i 2003 rådede virksomheden over 500kvm, som i det seneste år er vokset til 7000kvm, inklusiv det velvoksne udviklingscenter.

Læs artiklen her..


Oktober 2013: En verden af fleksibilitet - Varme og køling.

Flexcoil i Aabybro, en del af USA-firmaet Evapco Inc., har specialiseret sig i varme og køling med energioverførsel via vekslere. Slutbrugerne findes især inden for industri, offshore og kraftinstallationer.

De sidste par år er firmaet vokset stærkt, især fordi produktprogrammet blev udvidet, efter at Evapco Inc. overtog ejerskabet i 2009.

Læs artiklen her..


September 2013: De store glemmer at besøge kunden tilstrækkeligt...

KH Vent A/S i Ikast - medlem af Dansk Ventilation - sælger primært ventilationkanaler og dertilhørerende fittings, men er nu også gået ind i markedet for villaventilation. Siden 2009 har iværksætterlyst, godt købmandsskab, god kundepleje og stor lagerføring placeret KH Vent A/S som en betydelig virksomhed inden for ventilationsudstyr.

Læs artiklen her..


August 2013: Vi tror på bæredygtighed - om få år er det standard

KE Fibertec A/S i Vejen producerer skræddersyede tekstilkanaler til trækfri, effektiv og energibesparende ventilation..

Læs artiklen her..


Juli 2013: Lav indeklimaløsninger - ikke anlæg ...

Overskriften er en af de mange punchlines fra inspirerende indlæg på den tredje IKV-dag på Nyborg Strand i april. Omkring 50 deltagere deltog ivrigt i debatten om indeklimaets værdikæde.

Læs artiklen her..


April 2013: Løsningsorienteret virksomhed - med hjerte

Begejstring og dynamik præger virksomheden Netavent A/S, medlem af Dansk Ventilation, der udvikler og leverer ventilationsløsninger inden for laboratorieventilation og komfortventilation.

Siden 1977 har direktør Jørn Christensen og hans medarbejdere gennemført utallige kurser for bygherrer og rådgivere. Lønnen for anstrengelserne har været kundetillid og fremgang....

Læs artiklen her..


Januar 2013: SISU gav kometudvikling

Sisu er et finsk udtryk om de egenskaber, der skal til for at overleve i et barsk klima: Råstyrke, vilje, udholdenhed og evnen til at tænke klart.

Det passer godt på Haltons grundlægger, Seppo Halttunen, en olympisk løber og ingeniør med store visioner om international udvikling, forskning og banebrydende produkter.

Fra en spæd begyndelse i 1969 er Halton i dag aktiv i 23 lande med over 1100 ansatte og en omsætning på omkring 1,5 mia. danske kr....

Læs artiklen her..

 

Godt indeklima

Frisk luft med en god luftkvalitet er godt for både helbred og produktivitet.

>> Læs mere her