PDF Udskriv Email

Præsentation

Lille brancheforening med stor dagsorden

Dansk Ventilation er en mindre brancheforening med fokus på hvordan man skaber og fastholder et godt og energirigtigt indeklima.

Vores agenda er i høj grad at oplyse private og virksomheder om vigtigheden af et godt indeklima, men fokus er også på de politiske beslutningstagere fordi de er med til at sætte dagsordenen.

En stor del af foreningens arbejde handler om oplysning via kampagner, som skal fortælle om de fordele der opnås ved at tænke et godt indeklima ind i nye og ikke mindst eksisterende bygninger.

Dansk Ventilation samarbejder med den fælles europæiske brancheforening Eurovent, hvor målet er at påvirke danske myndigheder og EU til at give gode og energirigtige retningslinjer for hele branchen.

Bindeled mellem indeklimaforskningen og medlemmerne

Knap så synligt er Dansk Ventilations indsats som bindeled mellem indeklimaforskningen og medlemmerne: De danske indeklimaforskere er i verdensklasse, og der kommer hele tiden nye forskningsresultater og ny dokumentation, som skal formidles videre til de virksomheder der udvikler morgendagens indeklimaløsninger.

Foreningen har arbejdet målrettet på at bygge bro mellem forskningen og industrien og netop dette arbejde har resulteret i en anerkendelse af foreningen hos kunder så vel som forskerne.

Et medlemskab hos Dansk Ventilation er forbrugernes sikkerhed for, at leverede anlæg er i stand til at skabe et bedre indeklima og samtidig at der er tale om løsninger baseret på solid, videnskabelig forskning.

 

Godt indeklima

Frisk luft med en god luftkvalitet er godt for både helbred og produktivitet.

>> Læs mere her

Bedre boligventilation

Du og din familie fortjener et godt indeklima. Frisk luft er godt for din sundhed og dit humør!

>> Klik her og læs mere